V. D.
Mulțumesc
15.07.2023

O clinică foarte bună! Foarte bine organizați. Ești tratat cu respect, ți se vorbește frumos de la recepție, la asistente, până la doctori. Am simțit că sunt pe mâini bune și că interesul față de sănătatea mea este acordat cu „brațele deschise”.

Mulțumesc mult pentru tot tuturor!

A. O.
Dr. Irina Brănescu
03.11.2022

Am adus-o pe fetița mea la pediatru și am avut o experiență foarte pozitivă. O consultație detaliată, mi s-a răspuns la toate întrebările și dnele asistente au fost foarte răbdătoare și drăguțe cu fetița mea când i-au luat probe de sange. O să revenim când mai trebuie cu siguranță.

S. U.
Dr. Elena Tănase
19.09.2022

Am fost la doamna dr. Elena Tănase pentru o a 2-a părere medicală, legată de rinichi. Mi-a răspuns la toate întrebările cu multă empatie și răbdare, mi-a explicat pe înțelesul meu, s-a uitat la istoricul meu medical și a fost foarte implicată. Consultația a durat cel puțin 30 de minute și a fost cu bilet de trimitere. O recomand din suflet!

A. S.
Dr. Irina Brănescu
29.06.2022

O iubim pe doamna doctor! ❤️ Copilul meu nu putea avea un medic mai bun, cald, empatic, un adevărat profesionist, e foarte dedicată meseriei. Sunt recunoscătoare că baby N se numără printre pacienții dumneaei. O recomand cu toată inima!

S. R.
Dr. Irina Brănescu
29.06.2022

Un medic extraordinar, care se dedică micilor pacienți! Pentru copilul meu, născut la doar 29 săptămâni, a făcut minuni!
Vă mulțumesc din suflet, doamna doctor! Pentru noi sunteți un înger trimis de Dumnezeu! ❤️ ❤️ ❤️

1 2 3 5 Urmatoarea pagina › Ultima pagina »