Clinica MedicZone este situată într-o locație elegantă, situată central, în zona Palatului Cotroceni, care își întâmpină pacienții cu o atmosferă caldă și primitoare, prin intermediul unor spații generoase.

Regăsiți o clinică multidisciplinară în cadrul căreia își desfășoară activitatea medici cu o vastă experiență atât la nivel național, cât și internațional.

Serviciile medicale efectuate în cadrul clinicii MedicZone acoperă un grad ridicat de complexitate în patologii diverse ale pielii, aparatului locomotor, tiroidei, ginecologice, gastrointestinale, cardiace, oftalmologice, neurologice, ale căilor respiratorii etc.

Misiunea noastră este de efectua servicii medicale specializate și preventive, adaptate nevoilor fiecărui pacient, practicând medicina bazată pe dovezi știintifice, prin atragerea și motivarea celor mai buni specialiști, cu ajutorul unor echipamente medicale moderne.
Viziunea noastră este să devenim un centru medical de referință care să acționeze în zona preventivă, garant al calității actului medical, recunoscut pentru valoarea pe care o aduce pacienților, partenerilor și investitorilor săi.

Valorile și principiile noastre organizaționale în care credem, pe care le respectăm și le susținem, atât intern, cât și în mediul extern, sunt următoarele: „Pacientul este primordial!”, „Accesibilitate la serviciile medicale!”, „Respect pentru pacient și drepturile sale!”, „Siguranța actului medical!”, „Un mediu de lucru sigur pentru angajați!”, „Profesionalism, cooperare, competitivitate, suport și eficiență!”.